Üdvözöljük weboldalunk! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 871 1360]

Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Nettó: 10 000 Ft
Bruttó: 12 700 Ft

Extron SW6 VGA Ars

Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Nettó: 10 000 Ft
Bruttó: 12 700 Ft
Részletek
Extron SW6 VGA Ars

Hat bemenettel rendelkező VGA kapcsoló.

Olyan alkalmazásokhoz tervezték őket, ahol több nagy felbontású számítógépes video- és HDTV-komponens videojelet kell egy vagy két kijelzőre váltani.

Az SW VGA sorozatú kapcsolók ideálisak kis és közepes méretű alkalmazásokhoz, ahol nagy felbontású kapcsolásra van szükség.

350 MHz (-3dB) RGB videó sávszélesség – A legigényesebb nagy felbontású jelekkel biztosítja a jel integritásának fenntartásához szükséges teljesítményt.

Kompatibilis a VGA-QXGA és HDTV komponensvideojelekkel Automatikus beviteli váltás – Automatikusan átvált a legmagasabb számozott bemenetre aktív videojellel.

Bemeneti jel érzékelése – Automatikusan észleli, hogy mely bemenetek rendelkeznek aktív jellel, és az RS-232 porton keresztül jelenti az információkat, hogy az aktív bemeneteket harmadik fél vezérlőrendszereire konfidálta.

Kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan sztereó hangot kapcsol Aktív PC audio pufferelés – a kiegyensúlyozatlan PC hangot kiegyensúlyozott, vonalszintű jelekké alakítja, kiküszöbölve a zajt a hosszú kábelfutások során.

Kompatibilis az Extron VSW I AAP-val – Az opcionális VSW I AAP távoli bemeneti kapcsolatot és kiválasztást biztosít, ami hasznos a több résztvevős prezentációs környezetben.

6 bemenet, egy kimente, 1U féltartó szélességű fém ház.

2 db. azonnal elérhető raktárról.
Adatok
Cikkszám
lktrnk220226
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek