Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Filter
Price (Ft)
6 350 Ft - 1 143 000 Ft
Típus
Szín
Márka

Sofa

27product
 

Otthoni környezetben az ágy után a kanapé a legfontosabb, ahol kényelmesen megpihenhet a használója. Az irodatér vendégváróját, pedig egy kanapé varázsolja barátságossá és otthonossá. Az otthonos környezetben szívesebben töltünk el időt. Az ülőgarnitúrák mellé ajánljuk: tekintse meg a dohányzóasztalokat is.

Hogyan teheti otthonosság, kényelmesebbé dolgozói, ügyfelei számára az irodát, munkahelyet? Alakítson ki nekik kényelmes közeget ülőgarnitúrákkal, kanapékkal, kényelmes fotelekkel. Szabja személyre a kényelmet! 

Keresi az optimális szekrényeket, ahova letehetik a munkavállalók a táskákat, értékeket, vagy egyéb kiegészítőket? Válogassanak az értékmegőrzők között! 

Jöjjön el hozzánk egy személyes időpontegyeztetést követően, és válassza ki a számára megfelelő bútort.  Ülőgarnitúránk, foteljeink mellé további kiegészítő berendezési tárgyakat is válogathat, akár a lámpáktól kezdve egészen a dohányzóasztalokig. Milyen stílusban szeretné berendezni nappaliját vagy munkahelyének pihenő helyiségét? Modern, letisztult stílusra vágyakozik vagy inkább elegáns megjelenést szeretne? Alacsony kanapéra lenne szüksége vagy több darabból álló fotel együttesekre? Cégünk többféle kanapékkal rendelkezik, segítünk kényelmessé tenni környezetét.