Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

BCP Rating megbízhatósági minősítést kaptunk!

Evelin
2024.01.09 16:59
BCP Rating megbízhatósági minősítést kaptunk!

BCP Rating megbízhatósági minősítést kaptunk!

Örömmel osztjuk meg Partnereinkkel, Ügyfeleinkkel a nagyszerű hírt, miszerint cégünk ismét elnyerte a Kiemelten Megbízható Vállalkozás minősítést a BCP Magyarország Kft-től! Ez az elismerés számunkra nemcsak egy díj, hanem az egész éves kemény munkánk elismerése is!

Szeretnénk ezúton köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez: az elkötelezett csapatunknak, fantasztikus ügyfeleinknek, akik velünk tartottak egész évben, valamint partnereinknek is, akik megbíztak bennünk!

Mit jelent a Kiemelten Megbízható minősítés?       

A BCP Magyarország Kft. egyedi algoritmusok alapján elemzi és minősíti a vállalkozásokat. A Kiemelten Megbízható Vállalkozás minősítése azt jelenti, hogy cégünk kiemelkedően megbízható a piacon, és a BCP Rating© által végzett alapos elemzés során is bizonyítottuk megbízhatóságunkat, felelősségteljes munkavégzésünket!

Az elért eredmény nemcsak a minőségi, márkás termékeknek, szolgáltatásoknak köszönhető, hanem az Önök bizalmának is! Hálásak vagyunk, hogy az Önök támogatásával együtt fejlődhetünk és erősödhetünk!

Köszönjük, hogy velünk vannak ezen az úton! További sikeres együttműködéseket kívánunk mindenkinek!

Spider Sales Group csapata