Üdvözöljük weboldalunk! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 871 1360]

Blog

Hogyan teremtsünk inspiráló munkakörnyezetet elfekvő bútorokkal?

Fontos szerepet játszik az irodai környezet a munkavégzés hatékonyságában és a dolgozók hangulatában, éppen ezért tudjuk jól, hogy kiemelt figyelmet kell fordítani az optimális bútorok kiválasztására. Az elfekvő irodabútorok remek források lehetnek, hogy modern, motiváló munkakörnyezetet alakítsunk ki.

Az irodai forgószék: kényelem, funkcionalitás és történelem

Hogyan kapcsolódik össze a történelem az irodai, modern forgószékkel? Legújabb cikkünkben a forgószékek irányába haladunk, felfedjük az irodai forgószékek, gurulós székek előnyeit, alkalmazási területeit és még egy kis betekintést nyújtunk a történelembe is!

Számos tényezőt kell figyelembe venni az irodai környezet kialakítása során, annak érdekében, hogy kényelmes és produktív munkakörnyezetet teremtsünk. Az irodai székek között az egyik legnépszerűbb választás a forgószék, hiszen sok előnnyel járnak, és széles körben használják őket a munkahelyeken.

Tárgyalóasztal, avagy a hatékony üzleti találkozók központja

Azon gondolkodik, hogy miképp szeretné berendezni tárgyalóhelyiségét? Tárgyalóasztal vásárlása előtt áll? Legyen szó konferenciateremről, tárgyalóhelyiségről vagy előadóteremről, a következő tippek és trükkök segítségével könnyedén és esztétikus rendezheti be a helyiséget, ízlése szerint!

Irodai konténerek, tárolók - vessen véget a káosznak!

Jól jönne egy olyan lehetőség, amivel megakadályozzuk a rendetlenséget, káoszt? Nincs több hely az íróasztalon, számítógépasztalon, foglalja a helyet a papírhalom? Egy irodahelyiség, dolgozó sarok berendezésekor érdemes figyelembe venni azt, hogy az íróasztalhoz tartozik-e fiókos rész vagy valamilyen egyéb alternatívára volna szükség?

Milyen a jó íróasztal?

Változatos kialakítású, méretű és a legkülönbözőbb színű íróasztalokkal rendelkezünk, hogy ügyfeleink, partnereink részére márkás, minőségi használt irodabútorokkal segíthessük az iroda berendezését.

Otthonában dolgozó sarok kialakításában gondolkodik? Sarokasztalt szeretne vagy kisebb számítógépasztalt? Kínálatunkban többféle elemek közül válogathat, íróasztalához szívesen ajánljuk a különböző márkájú irodai forgószékeinket, amivel kényelmessé teheti a munkakörülményeit. A széles választékunknak köszönhetően a legkülönfélébb mintázatú asztalaink jól illeszkednek a lakberendezési stílusokhoz, így az optimális színt kell csak kiválasztani és máris kedvére dolgozhat otthonában!

Miért éppen használt irodabútorok?

Szeretné irodáját, tárgyalóhelyiségét minőségi bútorokkal berendezni? Márkás, használt irodabútoraink segítségével könnyedén személyre szabhatja leendő vagy meglévő munkahelyét! Színazonos bútorokat keres? Válogasson elfekvő készletünk közül, legyen szó íróasztalról, számítógépasztalról! Ajánljuk hozzá ergonomikus kialakítású irodai forgószékeinket, amivel könnyedén beállítható a háttámla vagy ülésmélység. Állítsa be az optimális karfaszöget vagy a deréktámaszt, igazítsa saját kényelmére!