Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Az ergonómia és exkluzivitás találkozása – elektromosan állítható íróasztalok és kiegészítők

Evelin
2024.04.25 16:20
Az ergonómia és exkluzivitás találkozása – elektromosan állítható íróasztalok és kiegészítők

Az ergonómia és exkluzivitás találkozása – elektromosan állítható íróasztalok és kiegészítők

Az irodabútorok világában folyamatosan keressük a különleges és exkluzív lehetőségeket és most újonnan beérkezett termékeinkkel még egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletes munkakörnyezet megteremtéséhez! 

Elektromosan állítható íróasztalok kétféle kialakításban kaphatók: Hon Move – Simple, 1 személyes és Hon Move – Tandem, 2 személyes változatban, melyek egyedülálló kényelmet és stílust kölcsönöznek az irodahelyiségek számára.

A Hon Move elektromosan állítható íróasztalok lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy testre szabják munkakörnyezetüket. Csupán egyetlen gombnyomással megoldható, hogy állva dolgozzanak – akár 120 cm-ig felemelhető az íróasztal! Az ergonomikus design és a modern technológia itt fonódik össze, kiemelkedő munkateret teremtve!

Elfekvő készletünkben olyan praktikus kiegészítőket, irodabútorokat is talál, amely tökéletesen illeszkedik a fehér, letisztult koncepcióhoz, mint például a 3 fiókos irodai konténer vagy a Hon Move – Tandem, 2 személyes íróasztalokhoz tervezett asztali paraván, amely segít a nyugodt munkavégzésben.

A Hon Move – Tandem, 2 személyes íróasztal szigetekhez való asztali paravánok kiválóan szolgálják az irodai környezetet, és számos hasznossági funkcióval rendelkeznek. Az asztali paravánok segítségével egyéni munkateret alakíthatnak ki a munkavállalók, növelve az intimitást és a koncentrációt. A dolgozók ezáltal könnyebben tudnak a feladatra fókuszálni, miközben minimalizálják a külső zavaró tényezőket.

Hiányzik még valami? Az íróasztalok és az asztali paravánok kiválóan alkalmasak a munkavégzésre, de hogyan tudnak rendet tenni a munkavállalók? Színazonos irodai konténerek, tárolók ebben segítenek, amelyek tépőzárasan kialakított párnái harmonizálnak az asztali paravánok színeivel! A letisztult dizájn és a harmonikus megjelenés a legkülönbözőbb irodai környezetbe illeszkedik, emelve az iroda összképét. A konténer 3 fiókjában elegendő hely áll rendelkezésre apróbb irodai kellékek, dokumentumok és személyes tárgyak tárolásához. Ez segít rendet tartani az íróasztalon és könnyebben elérhetővé tenni a szükséges eszközöket.

Még több tárolásra lenne szükség? Előszeretettel ajánljuk fehér színű szekrényeinket, amelyek belső térkihasználásának tervezése révén optimális tárolási lehetőséget biztosít mindenféle irodai dokumentumnak, könyvnek vagy tárgynak. A polcok segítik a könnyű hozzáférést.

Fedezzék fel az újdonságokat, amik most érkeztek! Válasszák ki azokat a bútorokat, amelyek inspirálják irodáját vagy éppen otthonát!

Minden termékünk kiváló minőségű, amelyek mind a tartósság és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálják! Hozzanak létre stílusos és kényelmes munkakörnyezetet az újonnan érkezett Hon Move íróasztalokkal, egészítsék ki színazonos irodabútorokkal, és fedezzék fel, hogyan válhat a mindennapi munka élménnyé! A lehetőség most az Önöké, ne hagyják ki!

Vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk:

Gábos Árpád  +36 30 737 4540

Tekintsék meg termékeinket: