Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Íróasztal

39termék
 

Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít az asztalok, íróasztalok, tárgyalóasztalok beszerzésére és értékesítésére, hiszen valljuk, hogy a legfontosabb dolgok, legyen az akár egy találkozó, megbeszélés, tárgyalás, vagy éppen a családunk körében eltöltött étkezés, hiszen a számottevő események az asztal körül történnek. Széles választékkal rendelkezünk, a legkülönfélébb mintázatokkal, így jól illeszkednek az íróasztalok, tárgyalóasztalok a lakberendezésekhez. Elegáns bútoraink vagy kissé absztrakt, egyedi dizájnnal kivitelezett asztalaink jól érvényesülnek a különböző stílusokhoz.

Alacsonyabb méretű asztaloktól kezdve egészen a 20 fős tárgyalóasztalokig áll rendelkezésünkre használt irodabútor, amellyel könnyedén kialakíthatja a számára megfelelő irodai környezetet, tárgyalóhelyiséget. Irodai íróasztalok, tárgyalóasztalok, íróasztal szigetek érhetőek el, hogy a munkavégzés kiemelkedően és gond nélkül alakuljon. Ahhoz, hogy a munkavállalói élmény gazdag legyen, szükséges a fizikai környezet megfelelő kialakításra. Személyre szabhatja munkakörnyezetét irodabútoraink segítségével.

Szeretné különválasztani kollégáit egymástól, hogy zavartalanul tudjanak dolgozni, mégse érezzék úgy magukat, hogy elzárva kerültek a külvilágtól? 4-6-8 fős íróasztal szigeteink kiválóan alkalmasak a különböző munkavégzésekre.

Sarokasztal, íróasztal, dohányzóasztal, tárgyalóasztal, munkaállomás, kerekasztal, asztallap vagy asztaltoldás, call-center íróasztal, pult – minden problémára megoldást nyújtunk! Rendezze be belső terét egyedileg, személyre szabva, hogy önnek és kollégáinak megfelelő, kiváló élményt nyújtson a környezete.