Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Irodai konténerek, tárolók - vessen véget a káosznak!

Evelin
2023.08.08 13:11
Irodai konténerek, tárolók - vessen véget a káosznak!

Irodai konténerek, tárolók - vessen véget a káosznak!

Jól jönne egy olyan lehetőség, amivel megakadályozzuk a rendetlenséget, káoszt? Nincs több hely az íróasztalon, számítógépasztalon, foglalja a helyet a papírhalom? Egy irodahelyiség, dolgozó sarok berendezésekor érdemes figyelembe venni azt, hogy az íróasztalhoz tartozik-e fiókos rész vagy valamilyen egyéb alternatívára volna szükség?

Nem férek el az asztalnál!

Ügyfeleink gyakori problémája, hogy bár kényelmes íróasztalt, számítógépasztalt választanak, mégis az apróbb irodai kiegészítőknek nem marad hely! Milyen megoldást tudunk erre nyújtani? Ilyen esetekben előszeretettel ajánljuk irodai konténereinket, tárolóinkat, amelyek több fiókos kialakításuknak köszönhetően segítséget nyújtanak a munkavégzésben! Szerződések, dossziék tárolására kiváló lehetőség, de könnyedén el lehet suvasztani a tűzőgépet, lyukasztót, vagy a gemkapcsokat. Ezek a konténerek legtöbb esetben gurulós kialakításúak, így könnyedén arrébb tolhatja egyik pontból a másikba is, amennyiben szüksége van rá.

Szeretjük a színeket és a különböző mintázatokat!

Miért? Az eltérő stílus, lakberendezés, irodai környezet számos lehetőséget rejt magában, hiszen a bútoroknak, kiegészítőknek összhangban kell lenniük, hogy saját magunk vagy munkatársaink, ügyfeleink is kényelmesen, fesztelenül tölthessék el munkaidejüket. Ebből kifolyólag megrendelőink temérdek konténer közül tudnak válogatni.

A konténert bútorlapból szeretné vagy fémből? Függőmappatárolásra alkalmas legyen, vagy inkább 3-4 fiókjában kényelmesen elszeparálná dokumentumait, fontosabb iratait?

Cégünk elfekvő készletek értékesítésével foglalkozik, számos megoldással rendelkezünk az irodai vagy otthoni környezet kialakításához! Vegye fel velünk a kapcsolatot: nyírfa, bükk, halványszürke, fehér, tölgy, calvados vagy sötétszürke konténer – segítünk a választásban!

Keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy írjanak üzenetet chat funkción!

Telefonon:

Gábos Árpád  +36 30 737 4540

Iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy újabb érdekes tartalmakról, újdonságokról, akciókról értesülhessenek!