Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Flipchart

5termék 15

 

Nem kérdés, hogy egy olyan munkahelyen, ahol több ember dolgozik együtt, a jól működő kooperációnak egyik nagy segítsége a flipchart tábla. Prezentációhoz kiváló, hiszen jól látható és megközelíthető, de méretének és mobilitásának köszönhetően kisebb irodákban is mozgatható, tárolható. Whiteboard felületére különböző színekkel írhatunk, rajzolhatunk, üzenhetünk; azokat gyorsan lehet törölni és újraírni. Ha előre kell dolgozni, például egy prezentációhoz, akkor hozzátartozó lapokra előzetes feljegyezhetőek az egyes „diák”, majd a táblára tűzve csak lapozgatni kell közöttük. Kaphatóak mágnesezhető felületű flipchart táblák, így egyéb dokumentumokkal kiegészíthető. Ezek a fali táblák weboldalunk kínálatában is megtalálhatóak, különböző méretben és kivitelben.

Hogyan lehet prezentációnk sikeres? Amellett, hogy megfelelő kiállással, felkészültséggel állunk neki előadásunknak, sikerünkhöz nagyban hozzájárul egy jól felépített anyag, amit flipchart segítségével prezentálunk. A jól működő kooperációnak egyik nagy segítsége a flipchart tábla, hiszen jól látható és megközelíthető eszköz (ellenben a régi kivetítőkkel), továbbá könnyedén mozgatható, tárolható. Whiteboard felületének köszönhetően különböző színű tollakkal írhatunk, rajzolhatunk vagy akár üzeneteket is hagyhatunk felületén. A flipchartok takarítása pedig gyorsan és kényelmesen megvalósítható, utána újra lehet írni rá. Egy jól felépített prezentáció akár több lapból is állhat, emiatt érdemes előre készülni az előadásra. A különböző oldalakra feljegyzett információk, anyagok segíthetnek a gördülékeny előadás megtartásában, amit a flipchartra szerelve zavartalanul lapozhat.

Flipchart tábláink közül többféle kivitellel készültek, válogathat akár mágnesezhető flipchart tablaink közül, amire egyéb megjegyzéseket, képeket, dokumentumokat is feltűzhet. Könnyedén összecsukhatót keres, vagy guruló lábakkal felszerelt flipchartot? Dönthető legyen, magas és papírtartós? Bármelyikre is esik a választása, vállalatunk nagy mennyiségben és több méretben ajánlja bátran ügyfeleink részére a flipchartokat.