Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Miért éppen használt irodabútorok?

Evelin
2023.06.23 13:41
Miért éppen használt irodabútorok?

Miért éppen használt irodabútorok?

Szeretné irodáját, tárgyalóhelyiségét minőségi bútorokkal berendezni? Márkás, használt irodabútoraink segítségével könnyedén személyre szabhatja leendő vagy meglévő munkahelyét! Színazonos bútorokat keres? Válogasson elfekvő készletünk közül, legyen szó íróasztalról, számítógépasztalról! Ajánljuk hozzá ergonomikus kialakítású irodai forgószékeinket, amivel könnyedén beállítható a háttámla vagy ülésmélység. Állítsa be az optimális karfaszöget vagy a deréktámaszt, igazítsa saját kényelmére!

 

 

Hosszabb idő eltöltése egy irodában?

Tisztában vagyunk vele, hogy egy munkahelyen gyakran több órán keresztül egyhelyben szükséges ülni. Hogyan tudunk ebben segíteni? Hogy ne okozzon problémát, egészségkárosodást a nem megfelelő irodai bútor, keresgéljen emelhető magasságú asztalaink között, vagy gurulós, irodai konténereink segítségével a rendezett munkavégzés előmozdítása érdekében.

Széles választékunk jól látszódik két különböző helyszínen lévő raktárainknak köszönhetően, ahol ügyfeleinket előzetes időpontegyeztetést követően örömmel várjuk, kollégáink segítenek az előnyös szobaberendezésben, optimális termékek kiválasztásában, legyen az akár cégként, akár magánszemélyként való vásárlás! Tudjuk jól, hogy otthonról is lehet kiváló munkát végezni, segítünk a megfelelő dolgozói sarok kialakításában!

Mindenki, aki épp irodahelyiség berendezése előtt áll, arra törekszik, hogy irodáját, munkaállomását a lehető legjobban rendezze be. Ilyenkor szükség van egy alapos felmérésre, átgondolásra, miképp és hogyan lehetne a legjobban kihasználni a helyszín adottságait. Szüksége van nagy tárgyalóasztalra vagy helyszűkében inkább kisebb íróasztalokat keres vagy praktikus szekrényeket? Teljes irodai berendezést tudunk kínálni, a kényelmes kanapétól kezdve tolóajtós szekrényeken át a fogasig, állólámpáig, tárgyalószékekig. Dőljön hátra, nézelődjön honlapunkon, keressen bizalommal bennünket, hogy segíthessünk álmai munkahelyének kialakításában!

Keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén vagy írjanak üzenetet:

Gábos Árpád  +36 30 737 4540

Iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy újabb érdekes tartalmakról, újdonságokról, akciókról értesülhessenek!