Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Milyen a jó íróasztal?

Evelin
2023.07.14 11:10
Milyen a jó íróasztal?

Milyen a jó íróasztal?

Változatos kialakítású, méretű és a legkülönbözőbb színű íróasztalokkal rendelkezünk, hogy ügyfeleink, partnereink részére márkás, minőségi használt irodabútorokkal segíthessük az iroda berendezését.

Otthonában dolgozó sarok kialakításában gondolkodik? Sarokasztalt szeretne vagy kisebb számítógépasztalt? Kínálatunkban többféle elemek közül válogathat, íróasztalához szívesen ajánljuk a különböző márkájú irodai forgószékeinket, amivel kényelmessé teheti a munkakörülményeit. A széles választékunknak köszönhetően a legkülönfélébb mintázatú asztalaink jól illeszkednek a lakberendezési stílusokhoz, így az optimális színt kell csak kiválasztani és máris kedvére dolgozhat otthonában!

Mekkora méretű asztalt válasszunk?

Érdemes szem előtt tartani minden esetben a hely adottságait, a munka körülményeit, hiszen kis asztalra nem feltétlenül kényelmes többféle számítástechnikai eszközt pakolni, kevésbé komfortos a hosszú távú munkavégzés. Ilyen esetben érdemes megfontolni a sarokasztalt, L alakú asztalok használatát.

Helyszűke esetében mi a teendő?

Helyszűkében szintén praktikus megoldások közé tartoznak a kisméretű asztalok vagy az éppen fel és lehajtható asztalok, amelyek abban segítenek, hogy a munka elvégzését követően az asztal lapja felhajtható és a falhoz gurítva már nem foglal el nagyobb teret.

De mi legyen a papírhalmok tárolásával, szerződések, iratok rendszerezésével?

Íróasztalaink mellé kifejezetten ajánljuk használt irodai konténereinket, irattárolóinkat, amelyek kényelmesen betolhatók az íróasztalok alá, mégis különböző fakkjaiknak köszönhetően kényelmesen szelektálhat, rendszerezhet a dossziék, fontosabb iratok között.

Hogyan tudunk segíteni?

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, segítünk a választásban! Széles kínálatunk között megtalálhatóak a kisebb méretű íróasztaloktól, számítógépasztaloktól kezdve a szélesebb, állítható magasságú asztalokon át egészen a többszemélyes munkaállomásokig, íróasztal szigetekig. Százfős íróasztal szigetek, munkaállomások kialakítására is nyújtunk lehetőséget, call centerek figyelmébe kifejezetten ajánljuk!

Keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy írjanak üzenetet chat funkción!

Telefonon:

Gábos Árpád  +36 30 737 4540

Iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy újabb érdekes tartalmakról, újdonságokról, akciókról értesülhessenek!