Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Irodaberendezés – ahogy az ügyfél kéri

Evelin
2024.02.02 11:33
Irodaberendezés – ahogy az ügyfél kéri

Irodaberendezés – ahogy az ügyfél kéri

Nemrégiben egy izgalmas projekten dolgoztunk, aminél ügyfeleink teljes irodaházukat kívánták berendezni: minőségi, márkás irodabútorokat kerestek, megfizethető áron. Megbízóink elkötelezettek voltak amellett, hogy a leendő munkahely ne csak funkcionálisan, de ízlésesen is kiemelkedő legyen. Az igények magasak voltak: íróasztal szigeteket, kényelmes munkaállomásokat álmodtak meg irodai forgószékekkel, és elegáns tárgyalóhelyiséget tárgyalóasztalokkal és tárgyalószékekkel. A legnagyobb kihívás ebben az volt, hogy esztétikusan alakítsuk ki számukra és munkavállalóik részére az irodai környezetet. A célunk egy olyan kényelmes, és egyben inspiráló munkakörnyezet kialakítása volt, amelyben mindenki otthonosan mozog, és hosszútávon is jól érzi magát.

Milyen megoldást kínáltunk ügyfeleinknek?

A projekt kezdetén személyesen ültünk le, amikor is végig vettük a preferált irodabútorokat, ezt követően pedig közösen kiválogattuk azokat a second hand termékeinket, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfeleltek.

A munkaállomások nemcsak produktív munkakörnyezetet biztosítottak, de hosszútávon is segítették a nyugodt munkavégzést, hiszen az íróasztal szigetek lehetőséget nyújtanak a privát, zavartalan munkavállaláshoz. Az íróasztalokhoz pedig esztétikailag is megfelelő irodai forgószéket, gurulós széket ajánlottunk, amely rugalmasságot és funkcionalitást nyújt a munkavállalóknak, valamint egész nap kényelmet biztosít a hátnak is.

Vajon hová tudják pakolni a munkavállalók szükség esetén az irodai léthez szükséges eszközöket, fontosabb iratokat, dokumentumokat, vagy milyen lehetőségük van a kabátjuk értékeik tárolására? Többszörösen összetett feladatként igyekeztünk a legoptimálisabb berendezési tárgyakat ajánlani. Éppen ezért az íróasztal szigetekhez irodai konténereket ajánlottunk, ami kényelmesen betolható az íróasztal alá és megfelelő tárolási lehetőséget nyújt a napi használatban lévő kiegészítőknek. Mindezek mellett pedig öltözőszekrényeket ajánlottunk, amibe a munkavállalók kényelmesen felakaszthatják kabátjukat, dzsekijüket, szükség esetén a táskákat, váltócipőket is elpakolhatják.

Kiemelt figyelmet fordítottunk a tárgyalóhelyiségek esetében a részletekre, hiszen az elegáns tárgyalóasztalok és székek együttesen alkotnak olyan atmoszférát, amely inspirálóan hathat az üzletkötésre, kreatív kivitelezésre. A komplett berendezésnek köszönhetően az irodaház nemcsak munkahely, hanem motiváló, impulzív közeg is lett.

Az eredmények végeredménye

Ügyfeleink elégedetten tekintenek vissza a projekt eredményeire, hiszen az irodaházuk most modern, esztétikus és impulzív, ahol a munkavállalók is kényelmes munkaterületen végezhetik a feladataikat.

Hogyan segíthetünk Önnek?

Amennyiben Ön is minőségi, használt irodabútorokkal szeretné berendezni irodáját, tárgyalóhelyiségét, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Kínálatunkban széles választékban találhat ergonomikus íróasztalokat, íróasztal szigeteket, munkaállomásokat, valamint irodai forgószéket, stílusos tárgyalóasztalok, hozzájuk passzoló tárgyalószékekkel. Ahhoz, hogy Önnek is korszerű, stílusos irodája legyen, nem kell többet csak álmodoznia róla! Látogasson el hozzánk és győződjön meg saját szemével erről! Kollégáink örömmel segítenek kiválasztani az Ön irodájához leginkább megfelelő bútorokat, irodai kiegészítőket. Legyen a mi segítségünkkel az irodája hatékony és stílusos, mindezt kedvező áron!

Kérjen ingyenes konzultációt telefonon:

Gábos Árpád +36 30 737 4540

 


Tekintse meg galériánkat, merítsen ihletet: