Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Tárgyalószék

38termék
 

Milyen tárgyalószék lenne a legmegfelelőbb? Napjaink legnagyobb részét irodában, ülve töltjük, emiatt kiemelt figyelmet fordítunk tárgyalószékek, irodaszékek iránt. Mennyire legyen tartós az irodaiszék? Milyen paraméterekkel rendelkezzen a tárgyalószék? Ülésmagasság, kényelmességi faktor vagy takaríthatóság az elsődleges szempont? Ügyfeleinknek előszeretettel ajánljuk, hogy időpontegyeztetést követően jöjjön el hozzánk, próbálja ki a tárgyalószékeket, irodai székeket, mennyire kényelmes, milyen stabilitást nyújtanak, hiszen egy egészséges testtartáshoz szüksége van a megfelelő székre. Többféle tárgyalószék, irodai forgószék, rakásolható szék, fotel vagy egyéb székekkel állunk rendelkezésre. Nagy mennyiségben is vásárolhat tőlünk, hiszen akár 100 fős munkaállomások kialakításához szükséges ugyanennyi mennyiségű rakásolható vagy tárgyalószék, mi azonban megoldjuk ezt a problémát: egy helyről kényelmesen kialakíthatja vállalkozásához szükséges irodabútorait.

Figyelmükbe ajánljuk rakásolható székeinket, hiszen könnyedén egymásra pakolhatóak, így helyspórolás alkalmával kitűnő lehetőség.

Szeretné partnerei számára megkönnyíteni a tárgyalásokat? Kényelmes székben partnereink is könnyedebb stílust képviselnek, így fontos szempont, hogy egy irodai forgószéknek vagy tárgyalószéknek milyen a szék háttámlája, a karfa formája, milyen a forgószék szövete vagy a magassága.Vásárlások alkalmával érdemes figyelembe venni a székek során a tartósságukat és takaríthatóságukat, hiszen huzamosabb ideig fogják használni, több személy is akár, emiatt érdemes körültekintően válogatni termékeink, székeink között.

Ezeket a széktípusokat leginkább előadótermekbe vagy vendégváró helységekbe szokták helyezni. Ezek általában azok a helyek, ahová új ügyfelek, üzleti partnerek érkeznek, tehát az első benyomásaik kiemelten fontosak – és ebbe jelentősen beleszámít az az ülőalkalmatosság, amin helyet foglalnak. Egyszerű, könnyen mozgatható és tárolható, egy-egy hosszabb eseményig megfelelően kényelmes. Legjellemzőbb választás a kárpitozott, rakásolható, de található műanyag- vagy rétegelt falemezű ülő- és hátlappal rendelkező szék.