Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Whiteboard

7termék 17

A mágneses whiteboard felületére táblamarkerrel írhat és száraz szivaccsal egyszerűen le is törölheti. Előnye ennek a tábla típusnak a környezetbarát használhatósága, nem igényel papír felhasználást a flipcharttal ellentétben.
A vizuál táblák legnagyobb előnye a falra szerelhetőségében rejlik, így értékes helyet takaríthat meg az irodában. A fehér tábla felületére mágnes lapokkal nyomtatványokat, grafikákat helyezhet ki, szem előtt tartva a fontos információkat. Kaphatóak az egyszerűbb, könnyen összecsukható tábláktól, a guruló kerekkel ellátott, dönthető, többfunkciós darabokig – ezek között igényeink alapján érdemes böngészni, és kiválasztani a megfelelőt.

Amellett, hogy oktatási céllal is sokszor alkalmazzák, whiteboardokat előszeretettel ajánljuk irodákba, napi használatra is, hiszen a mágneses whiteboard felülére táblamarkerrel kényelmesen felírhatja teendőit, fontos megjegyzéseit, amit a munka végeztével egy száraz szivacs segítségével egyszerűen letörölhet. Többféle méretben, különböző kivitelezéssel állunk rendelkezésre whitbeoardok tekintetében: akár görgős álló flipchartok, fali flipchart vay sínen mozgatható whiteboardok segítségével is könnyedén elvégezheti a teendőit. Kinyitható whiteboard vagy kisebb méretben kapható termékünk minden óhajt megvalósít, már csak ügyfeleink kívánságára van szükségünk. A vizuális táblák egyik legnagyobb előnye, hogy a falra szerelhető, emiatt nem szükséges a mozgatása, értékes helyet takaríthatunk meg a whiteboardok használatából adódóan. A mágneses, fehér felületére egy mágnessel könnyedén kiteheti fontosabb dokumentumait, nyomtatványait, grafikonjait, statisztikáit, amiket egy-egy megbeszélés alkalmával elő vehet. Különböző méretben és kivitelben ajánljuk a whiteboardokat.