Üdvözöljük weboldalunk! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 871 1360]

Kiemelt ajánlataink

Üdvözöljük weboldalunkon!

Cégünk elfekvő készletek értékesítésével foglalkozik, elsősorban használt irodabútorok és szállodabútorok eladásával. A Spider Sales Group a kereskedelem minden szakágára kiterjedő partner, emiatt nagytételben kereskedünk, kínálunk, valamint felvásárlunk minden olyan terméket, amiben látunk fantáziát. Keressen bennünket, amennyiben szeretné eladni nagy mennyiségben bútorait vagy egy kiváló kereskedelmi kapcsolat kialakítására is állunk rendelkezésre. Használt irodabútorainkat honlapunkon hosszasan böngészheti a legkülönbözőbb árukínálatunk vagy kategóriánk között, akár szállodabútoroktól kezdve, nagykonyhai berendezéseken át egészen az elektronikai termékekig. A rendkívül széles kínálat miatt bíztatjuk minden ügyfelünket arra, hogy keressen minket elérhetőségeinken, hogy egy személyes találkozó keretei között bemutathassuk készletünket.

Termékeinkkel magas minőséget képviselünk, előszeretettel ajánljuk irodaberendezések, szállodaberendezések alkalmával - akár 100 fős munkaállomások kialakítására is van lehetőség call centerek számára. Készletünkben számítógépek, kávégépek, teljes ipari, nagykonyhai berendezések közül válogathatnak ügyfeleink, hiszen ár/érték arányban is a lehető legjobb feltételeket kínáljuk. Nulláról induló vállalkozásukat rendezné be? Hiányoznak az irodai bútorok újdonsült üzleteikből? A Spider Sales Group remek választást és lehetőséget biztosít magas színvonalban és költséghatékonyan.

Használt irodabútorainkkal, egyéb termékeinkkel, bolti-nagykonyhai berendezéseinkkel, kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken vagy küldjenek üzenetet nekünk!

LÁTOGASSA MEG A TÖBBI WEBOLdALUNKAT IS

Irodabútorainkról

Vállalatunk legnagyobb részben használt irodabútorok értékesítésével foglalkozik, emiatt nagy készletekkel rendelkezünk tárgyalóasztalok, íróasztalok, forgószékek, tárgyalószékek, konténerek, szekrények változatos összeállításával. Tárgyalóhelyiség számára lehetőséget nyújtunk a legkülönfélébb kialakítású íróasztalokkal, tárgyalóasztalokkal kapcsolatban, sokféle bútorunkkal kényelmesen válogathat a különböző lakberendezési stílusokhoz is. Kínálatunkhoz tartozik az egyéb kiegészítő eszközök is, mint például kényelmes fotelek, kanapék, ülőgarnitúrák. Sarokasztalok, körasztalok, dohányzóasztalok színesítik palettánkat, amelyek az adott térhez igazíthatók. Különböző munkaállomások, szigetek kialakítására is segítséget nyújtunk, akár széles választékban kapható paravánjainkkal a helyiség elválasztására is rendelkezésre állunk. Íróasztalokhoz kifejezetten ajánljuk konténereinket, amellyel kényelmesen elpakolhatja, rendszerezheti fontosabb papírjait, dokumentumait. A kényelmes munkakörülmények kialakítására lehetőséget nyújtunk az íróasztalainkon elhelyezett, kiépített kábelelvezetők, így a felesleges, zavaró vezetékek problémáira is megoldást biztosítunk.

Milyen íróasztalon szeretne dolgozni? Klasszikus egyszemélyes, vagy többszemélyes funkcióval ellátott legyen? Call centerek figyelmébe ajánljuk íróasztal szigeteinket, amelyekkel nagy munkaállomások kialakítására van lehetőség.

Hogy irodáját, vállalkozását személyre szabhassa, ajánljuk bútorainkat, asztalainkat, mint például dohányzóasztal, étkezőasztal, hogy munkatársaink zavartalanul kipihenhessék fáradalmaikat rövid szüneteik alkalmával.

Az irodák kihagyhatatlan elemei közé tartoznak a székek, mint például irodai forgószék vagy tárgyalóaszék. Míg előbbinél fontos, hogy milyen szögben állítható az ülésmagassága vagy a karfaszög, gurulós vagy forgatható-e, míg utóbbinál az elsődleges szempont a stabilistás, megbízhatóság. Rakásolható székeinkkel senki nem lőhet mellé, hiszen kialakításukból adódóan kisebb helyet foglalnak, amikor egymásra pakolják őket.

Milyen egyéb berendezési bútor, tárgy szükséges az irodába? Kihagyhatatlan bútorunk a különböző stílusokban is helytálló konténerek, akár bútorlapból készült konténer, akár fémből. Görgős lábainak köszönhetően könnyedén helyezhető egyik pontból a másikba. Többféle fiókos konténerekkel rendelkezünk: 3 fiókos, vagy 4 fiókos konténerek többféle mintázattal lettek kialakítva.

Továbbiakban ajánljuk különböző méretű szekrényeinket, amelyek közül kedvére válogathat, hiszen egyajtós, kétajtós, alacsony, magas vagy akár rolóajtós szekrényekkel is kiegészítheti irodája berendezését. Akár nyitott vagy zártpolcos szekrények, álló vagy falra szerelhető kivitelben is vásárolható - öltözőszekrényekkel, gardróbokkal, szekrénysorokkal kiegészítve.

Használt irodabútorainkat összeszerelt állapotban adjuk át, amelyek azonnal szállíthatók.

 

Asztal

Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít az asztalok, íróasztalok, tárgyalóasztalok beszerzésére és értékesítésére, hiszen valljuk, hogy a legfontosabb dolgok, legyen az akár egy találkozó, megbeszélés, tárgyalás, vagy éppen a családunk körében eltöltött étkezés, hiszen a számottevő események az asztal körül történnek. Széles választékkal rendelkezünk, a legkülönfélébb mintázatokkal, így jól illeszkednek az íróasztalok, tárgyalóasztalok a lakberendezésekhez. Elegáns bútoraink vagy kissé absztrakt, egyedi dizájnnal kivitelezett asztalaink jól érvényesülnek a különböző stílusokhoz.

Alacsonyabb méretű asztaloktól kezdve egészen a 20 fős tárgyalóasztalokig áll rendelkezésünkre használt irodabútor, amellyel könnyedén kialakíthatja a számára megfelelő irodai környezetet, tárgyalóhelyiséget. Irodai íróasztalok, tárgyalóasztalok, íróasztal szigetek érhetőek el, hogy a munkavégzés kiemelkedően és gond nélkül alakuljon. Ahhoz, hogy a munkavállalói élmény gazdag legyen, szükséges a fizikai környezet megfelelő kialakításra. Személyre szabhatja munkakörnyezetét irodabútoraink segítségével.

Szeretné különválasztani kollégáit egymástól, hogy zavartalanul tudjanak dolgozni, mégse érezzék úgy magukat, hogy elzárva kerültek a külvilágtól? 4-6-8 fős íróasztal szigeteink kiválóan alkalmasak a különböző munkavégzésekre.

Sarokasztal, íróasztal, dohányzóasztal, tárgyalóasztal, munkaállomás, kerekasztal, asztallap vagy asztaltoldás, call-center íróasztal, pult – minden problémára megoldást nyújtunk! Rendezze be belső terét egyedileg, személyre szabva, hogy önnek és kollégáinak megfelelő, kiváló élményt nyújtson a környezete.

 

Szekrény

Szekrényeink használatával varázsolhatja a teret rendezetté, esztétikussá, hiszen a feleslegesen zavaró mappák, dossziék tárolására kiválóan alkalmasak a függőmappa tárolók, tolóajtós vagy rolóajtós szekrények. Folyamatosan változó irodabútoraink kínálatában biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt, hiszen magas szekrényekkel, alacsony szekrényekkel, fiókos vagy öltözőszekrényekkel is rendelkezésre állunk, vagy akár szekrény szettekkel. Öltözőszekrényeink, gardróbszekrényeink a legkülönbözőbb egyedi kívánságokat is teljesítik, polcos szekrényeinkkel pedig az esztétikus berendezést teheti megfelelővé.

Szeretné könyveit, díjait, okleveleit olyan környezetben helyezni, amire méltán büszke lehet? Nyitott polcos szekrényeink készséggel megadják ezt a lehetőséget.

 

Kanapé

Hogyan teheti otthonossá, kényelmesebbé dolgozói, ügyfelei számára az irodát, munkahelyet? Kényelmes kanapék, ülőgarnitúrák nyújtanak lehetőséget pihenésre, kikapcsolódásra. Használt irodabútorunk az otthon melegét szolgáltatja, a legkülönbözőbb stílusokban, fotelektől kezdve egészen a többszemélyes kanapékig. Bőr ülőgarnitúrát vagy világos színű kanapét keres? Jöjjön el hozzánk egy személyes időpontegyeztetést követően, és válassza ki a számára megfelelő bútort. Szabja személyre a kényelmet! Ülőgarnitúránk, foteljeink mellé további kiegészítő berendezési tárgyakat is válogathat, akár a lámpáktól kezdve egészen a dohányzóasztalokig. Milyen stílusban szeretné berendezni nappaliját vagy munkahelyének pihenő helyiségét? Modern, letisztult stílusra vágyakozik vagy inkább elegáns megjelenést szeretne? Alacsony kanapéra lenne szüksége vagy több darabból álló fotel együttesekre? Cégünk többféle kanapékkal rendelkezik, segítünk kényelmessé tenni környezetét.

Bolti berendezések

Boltját szeretné berendezni? Használt bolti berendezések megtalálhatók raktárunkban, amivel könnyedén megoldhatja a különböző problémáit: pénztárgép kijelzővel, vonalkódolvasók, telefonokkal, kasszafiókokkal, kártyaolvasókkal állunk rendelkezésre. Fali polcokkal, kirakati polcokkal, bolti asztallal vagy led világítással felszerelt ügyfélszolgálati pulttal tudjuk kiegészíteni boltját. Plakát és posztertartókkal, árubemutatókkal tudja bővíteni munkahelyét, amelyre reklámok, kapcsolt áruk helyezhetőek. Fali polcokkal, bemutató polcokkal rendelkezve az eladni kívánt tárgyait kényelmesen bemutathatja vásárlóinak.

 

Szállodabútorok, nagykonyhai berendezések

Szállodájába, moteljába szüksége lenne nagykonyhai készülékekre, gépekre? Hűtőszekrények, melegentartó polcok, grillezők állnak rendelkezésre. Szüksége volna egy melegentartó vitrinre? Széles választékunkkal kiegészítheti nagykonyhai berendezéseit, szállodabútorait, hiszen minőségi, használt eszközökkel várjuk önöket. Változatos termékek közül válogathat: nagykonyhai gépek, ipari berendezések segítségével optimalizálhatja konyháját, szállodájához szükséges konyhai eszközeit. Széles választékkal várjuk az érdeklődőket személyes egyeztetést követően.

 

Szerszám, alkatrész

A Spider Sales Group elfekvő készlet értékesítésével foglalkozik, ebből kifolyólag gyakran a legkülönbfélébb termékek kerülnek raktárunkba. Mivel minden esetben minőségi termékeket értékesítünk, gyakran esik egy-egy különösebb darab vagy terület hatáskörünkbe, akárcsak a szerszám, alkatrész. Nyomatékkulcsokkal, kulcsokkal, fogókkal színesítjük a palettát, szükség esetén állunk rendelkezésre használt szerszámokkal, alkatrészekkel, szereléshez szükséges eszközökkel. Nyomattékkulcsot keres vagy elhagyta a fogóját? Franciakulccsal, nyomatékkulccsal állunk rendelkezésre, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén, hogy személyesen is be tudjuk mutatni különböző szerszámainkat, alkatrészeinket.

 

Elektronika

Használt irodabútorok mellett kiemelt figyelmet szentelünk elektronikai eszközeinkre is, bővelkedünk kínálatukba. Aláírótáblákkal, vonalkódolvasókkal (akár kereskedelmi alkalmazás, laboratóriumi környezet, e-ticket alkalmazásokhoz) szkennerekkel, kassszafiókokkal, bankjegyvizsgálókkal várjuk ügyfeleinket.

Szüksége van vállalkozása, irodája számára monitorokra vagy állványokra? Nem tudja, hogy tartson előadást cége számára, hiányzik a vetítővászon? Videokonferencia monitorokkal, állványokkal, vetítővásznakkal, monitorokkal rendelkezünk, amelyekkel megoldhatja eddigi problémáit. Rendszertelefonok, szerverszekrények, kártyanyomtatók, iratmegsemmisítők segíthetik kollégái munkáját, így a használt irodabútoraink mellett az elektronikai részleget is lefedjük. Hang és videotechnika, különböző telefonok, router, switch elektronikai eszközök vannak készleten raktárunkban.

Egyéb termékek

Milyen egyéb termékre van még szüksége? Ebbe a szekcióba mindazon termékeink szerepelnek, amik eddigi kategóriáinkba nem férnek bele, mint például konditerem berendezés, fürdőszoba kellékek vagy képek, kiegészítők, mobil mosdók. Étkezőasztalt vagy dohányzóasztalt keres nappalijába? Szeretné berendezni munkahelyén a fürdőszoba helyiséget? Fogast, lámpát vagy gardróbszekrényt keres, amivel megkönnyíti a vendégei fogadását? Egyéb termékeink szekcióban ügyfeleink kedvükre válogathat, a legmesszemenőbb szegmenseket ellátjuk kívánságaik megvalósításával. Nincs kihívás számunkra, használt bútoraink, irodabútoraink, irodaszerek, paravánok, mobilfalak állnak rendelkezésre, hogy elősegítsék a kényelmes munkavégzést, komfortos életérzést.

 

Irodai szék

Milyen tárgyalószék lenne a legmegfelelőbb? Napjaink legnagyobb részét irodában, ülve töltjük, emiatt kiemelt figyelmet fordítunk tárgyalószékek, irodaszékek iránt. Mennyire legyen tartós az irodaiszék? Milyen paraméterekkel rendelkezzen a tárgyalószék? Ülésmagasság, kényelmességi faktor vagy takaríthatóság az elsődleges szempont? Ügyfeleinknek előszeretettel ajánljuk, hogy időpontegyeztetést követően jöjjön el hozzánk, próbálja ki a tárgyalószékeket, irodai székeket, mennyire kényelmes, milyen stabilitást nyújtanak, hiszen egy egészséges testtartáshoz szüksége van a megfelelő székre. Többféle tárgyalószék, irodai forgószék, rakásolható szék, fotel vagy egyéb székekkel állunk rendelkezésre. Nagy mennyiségben is vásárolhat tőlünk, hiszen akár 100 fős munkaállomások kialakításához szükséges ugyanennyi mennyiségű rakásolható vagy tárgyalószék, mi azonban megoldjuk ezt a problémát: egy helyről kényelmesen kialakíthatja vállalkozásához szükséges irodabútorait.

Figyelmükbe ajánljuk rakásolható székeinket, hiszen könnyedén egymásra pakolhatóak, így helyspórolás alkalmával kitűnő lehetőség.

Szeretné partnerei számára megkönnyíteni a tárgyalásokat? Kényelmes székben partnereink is könnyedebb stílust képviselnek, így fontos szempont, hogy egy irodai forgószéknek vagy tárgyalószéknek milyen a szék háttámlája, a karfa formája, milyen a forgószék szövete vagy a magassága. Vásárlások alkalmával érdemes figyelembe venni a székek során a tartósságukat és takaríthatóságukat, hiszen huzamosabb ideig fogják használni, több személy is akár, emiatt érdemes körültekintően válogatni termékeink, székeink között.

 

Forgószék

Irodai forgószékünk az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb választás munkahelyre és otthonra is, hiszen legtöbbször irodai forgószékekben, tárgyalószékekben végezzük munkánkat. Fix lábakkal vagy bolygósított görgőkkel felszerelt forgószéket szeretne? A Spider Sales Group minden munkatárs számára a legjobbat keresi, hiszen egy gurulós lábakkal felszerelt irodai forgószék megkönnyíti a munkát dolgozóink számára, de rendelkezésünkre áll fix lábakkal kialakított forgószék is. Forgószékeinket a huzamosabb időtöltésre ajánljuk, amelyek kényelmesebbek egy tárgyalószéknél, hiszen a megfelelő háttartás, egészséges testtartást figyelembe véve választhatják ki a számukra megfelelőt. Nagy mennyiségben kapható nálunk irodai forgószék, amely megkönnyíti a munkavégzést, hiszen akár a dőlésszöget, karfa szögének állíthatóságát is módosíthatja, személyre szabhatja. Többféle szín, méret közül választhat.

 

Irodai konténer

Használt irodakonténereink elengedhetetlen kellékei egy irodának vagy dolgozószobának. Ahhoz, hogy vállalatunk átlátható, rendszerezett legyen, irodai konténerünk az átláthatóságra, rendszerezésre nyújt kiemelt lehetőséget, hiszen különböző méretű fakkjaiba, elosztásában könnyedén szétválogathatja, szortírozhatja fontos dokumentumait, szerződéseit. Különböző felosztásban, nagysában és kétféle anyaggal kialakított irodai konténerekkel bővelkedünk. A több fiókos konténerek remek választás az iratok, dokumentumok átláthatóságának rendszerezésére. Gurulós vagy stabil irodai konténerek közül válogathat, hiszen megkönnyítjük a mozgatását: akár íróasztal, tárgyalóasztal alá vagy könnyedén begurítható a konténer egy kanapé mellé is, ha onnan szeretné vállalkozását menedzselni. Szabadon mozgathatók az irodai konténerek, így huzamosabb munkavégzés során kényelmesen áthelyezheti egyik pontból a másikba. Irodai konténereink tetejére kisebb mérettel rendelkező technikai eszközök is tehetők, így multifunkcionálisan a legtöbb irodai munkavégzést megoldja. Személyes használatra is kifejezetten ajánljuk méretükből adódóan, akár hálószobába vagy nappaliba is kényelmesen elfér a konténer. Fémből vagy bútorlapból készült konténereink közül válogathat, akár nagy mennyiségben is. Ajtós, polcos vagy dossziétartós darabokkal is rendelkezünk, ügyfeleink kívánságait meg tudjuk valósítani irodai konténereinkkel.

Flipchart berendezés

Hogyan lehet prezentációnk sikeres? Amellett, hogy megfelelő kiállással, felkészültséggel állunk neki előadásunknak, sikerünkhöz nagyban hozzájárul egy jól felépített anyag, amit flipchart segítségével prezentálunk. A jól működő kooperációnak egyik nagy segítsége a flipchart tábla, hiszen jól látható és megközelíthető eszköz (ellenben a régi kivetítőkkel), továbbá könnyedén mozgatható, tárolható. Whiteboard felületének köszönhetően különböző színű tollakkal írhatunk, rajzolhatunk vagy akár üzeneteket is hagyhatunk felületén. A flipchartok takarítása pedig gyorsan és kényelmesen megvalósítható, utána újra lehet írni rá. Egy jól felépített prezentáció akár több lapból is állhat, emiatt érdemes előre készülni az előadásra. A különböző oldalakra feljegyzett információk, anyagok segíthetnek a gördülékeny előadás megtartásában, amit a flipchartra szerelve zavartalanul lapozhat.

Flipchart tábláink közül többféle kivitellel készültek, válogathat akár mágnesezhető flipchart tablaink közül, amire egyéb megjegyzéseket, képeket, dokumentumokat is feltűzhet. Könnyedén összecsukhatót keres, vagy guruló lábakkal felszerelt flipchartot? Dönthető legyen, magas és papírtartós? Bármelyikre is esik a választása, vállalatunk nagy mennyiségben és több méretben ajánlja bátran ügyfeleink részére a flipchartokat.

 

Tárgyalószék

Előadásra készül vagy vendégeit szeretné leültetni? Tárgyalószékeinkkel nem lőhet mellé, hiszen leginkább előadótermekbe, vendégváró helyiségekbe szokták helyezni, vagy nevéből adódóan egy gyors tárgyaláshoz is ajánljuk. Új ügyfelek, üzleti partnerek fogadására kiválóan alkalmasak a tárgyalószékek, kényelmes, puha kialakításuknak köszönhetően gördülékenyen folyhatnak a megbeszélések, tervezések vagy tárgyalások. Jómagunk is tisztában vagyunk vele mennyire fontos az első benyomás, emiatt kiemelt figyelmet fordítunk, hogy ügyfeleink számára is éppoly kényelmes tárgyalószéket tudjunk ajánlani, amire bátran leültetheti ügyfeleit. A tárgyalószékek könnyen mozgathatók és tárolhatók, egy-egy hosszabb eseményig kellőképpen kényelmes is. Készleteink közül az ügyfél bátran válogathat a kárpitozott, rakásolható tárgyalószékek közül vagy akár műanyag- vagy rétegelt falemezzel kialakított ülő- és hátlappal rendelkező tárgyalószék közül.

 

Whiteboard

Amellett, hogy oktatási céllal is sokszor alkalmazzák, whiteboardokat előszeretettel ajánljuk irodákba, napi használatra is, hiszen a mágneses whiteboard felülére táblamarkerrel kényelmesen felírhatja teendőit, fontos megjegyzéseit, amit a munka végeztével egy száraz szivacs segítségével egyszerűen letörölhet. Többféle méretben, különböző kivitelezéssel állunk rendelkezésre whitbeoardok tekintetében: akár görgős álló flipchartok, fali flipchart vay sínen mozgatható whiteboardok segítségével is könnyedén elvégezheti a teendőit. Kinyitható whiteboard vagy kisebb méretben kapható termékünk minden óhajt megvalósít, már csak ügyfeleink kívánságára van szükségünk. A vizuális táblák egyik legnagyobb előnye, hogy a falra szerelhető, emiatt nem szükséges a mozgatása, értékes helyet takaríthatunk meg a whiteboardok használatából adódóan. A mágneses, fehér felületére egy mágnessel könnyedén kiteheti fontosabb dokumentumait, nyomtatványait, grafikonjait, statisztikáit, amiket egy-egy megbeszélés alkalmával elő vehet. Különböző méretben és kivitelben ajánljuk a whiteboardokat.

 

Állólámpa

Egy irodát, munkaállomást fontos, hogy megfelelő világítótestekkel szereljünk fel, hiszen az irodai környezetben elhelyezett lámpa nemcsak dekorációs szempontból fontos, hanem egészségünk szempontjából is. Az emberi szem számára nélkülözhetetlen egy rosszabb időjárási viszonyokkal rendelkező napon az iroda egy lámpatest nélküli helyiségben, hiszen szemünk egészséget is figyelembe kell vennünk. A fényerősséget emiatt szükséges egyéb fényforrásokkal pótolni, ezért különböző állólámpákat ajánlunk megrendelőink, partnereink munkahelyére. Egy megfelelően beállított állólámpa biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt szemünk számára. Böngésszen weboldalunk folyamatosan bővülő kínálatából és találja meg azt az állólámpát a számára, amely jó hatással van a hangulatára, megőrzi egészségét, valamint gazdasági szempontból is előnyös lehet a számára. Különböző kivitelben, anyaggal ellátott állólámpákkal állunk rendelkezésre.

 

Iratmegsemmisítő

Alapvető irodai eszközei közé sorolható az iratmegsemmisítő készülékek, hiszen olyan irodákba szükséges a használata, ahol az iratokat ilyen szempontból kiemelt fontos megsemmisíteni. Az iratmegsemmisítő segítségével a különböző dokumentumokat, fontosabb feljegyzéseket egyszerűen megsemmisíthetjük, elkerülve az érzékeny adatok napvilágra kerülését. Változatos kínálattal várjuk ügyfeleinket az iratmegsemmisítők megtekintésére, hiszen akár a legproblémásabb esetekkel is megbirkóznak az iratmegsemmisítők.

Ultracsendes technológiával a hangterhelést minimalizálja, így biztosítja a környezetében a nyugodt munkavégzést. Vállalatunk vagy saját magunk megóvása érdekében ajánljuk az iratmegsemmisítők használatát, elkerülve az adatokkal való visszaélést, információk és tények nem megfelelő felhasználását.

Fogas

Ügyfeleinknek az első benyomás az egyik legfontosabb alappillér. Már üdvözléskor kiemelt figyelmet érdemes szentelni az érkezőnek, elsősorban a fogadására, hiszen kabátját, táskáját hova teheti el kényelmesen? Emiatt gondoljuk úgy, hogy a belső tér egyik állandóan használt kiegészítő eleme a fogas. Minden napi használatra alkalmas, hiszen otthonunkba is pulóverünket, különböző kabátunkat is a fogasra akasztjuk, ezzel elkerülve a gyűrődésüket, rongálódásukat. Ezt hivatott követni a Spider Sales Group is, hiszen már a partnereink fogadásakor felajánlott fogas használatával első benyomásán javíthatunk, terelhetjük pozitív irányba. Weboldalunkon többféle fogassal, ruhafogassal találkozhat, az állófogastól kezdve a fali fogasig. Kovácsoltvas fogast szeretne vagy inkább króm kivitelezéssel készültet? Álló fogas, kabátakasztók széles választéka áll rendelkezésünkre, feketétől kezdve akár a színes megoldásokig. Színesebbé tenné otthonát? Dobja fel a berendezését különböző színű falra szerelhető fogasokkal.