Üdvözöljük weboldalunkon! Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésére! Szép napot kívánunk!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 30 737 4540]

Blog

Irodaház berendezés munkaállomásokkal

Evelin
2024.06.21 10:54
Irodaház berendezés munkaállomásokkal

Szeretne minél több munkahelyet kialakítani, úgy, hogy közben ne sérüljön a munkakörnyezet esztétikussága és funkcionalitása? Megoldható!

Ügyfeleink ezúttal azzal kerestek meg bennünket, hogy találjunk megoldást új irodaházuk berendezésére. Az elsődleges szempont a megfizethető ár volt, mégis a minőségi, márkás irodabútorokat részesítették előnyben. Amellett, hogy több munkaállomás kialakítására kértek fel minket, figyelnünk kellett a költségkeretre is. Ennek érdekében aktív megbeszélést és tervezést követően megbízóinkkal személyesen néztük át raktárunkban a termékeket.

Az íróasztal szigetek, munkaállomások kialakítása volt a legfontosabb aspektus, ahol ügyeltünk arra is, hogy a munkavállalók szükség esetén rendszerezhessék az iratokat, dokumentumokat, az irodai léthez szükséges eszközöket. Többszörösen összetett feladatként igyekeztünk a legoptimálisabb berendezési tárgyakat ajánlani.

A munkaállomások nemcsak hatékony munkakörnyezetet teremtettek, hanem hosszútávon is elősegítették a zavartalan munkavégzést, mivel az íróasztal szigetek lehetőséget biztosítanak a privát nyugodt munkavégzéshez. Az íróasztalokhoz esztétikailag is megfelelő irodai forgószékeket és gurulós székeket ajánlottunk, amelyek rugalmasságot és funkcionalitást nyújtanak a dolgozóknak, valamint egész nap kényelmet biztosítanak a hát számára. Célkitűzésünk az volt, hogy mindezt megteremtsük megbízóinknak.

Ügyfeleink teljes mértékben meg voltak elégedve a kivitelezéssel, hiszen értékesítési szakértőink az ingyenes konzultációtól kezdve - az elképzeléssel együtt - a megvalósításig végigvezették a folyamatot.

Miben lehetünk a segítségére?

Amennyiben Ön is szeretné irodáját, tárgyalóhelyiségét vagy ügyfélváróját minőségi, márkás irodabútorokkal berendezni, mindezt megfizethető áron, akkor ne habozzon felkeresni minket!

Széles kínálatunkban ergonomikus íróasztalokat, íróasztal szigeteket, munkaállomásokat, valamint irodai forgószékeket, stílusos tárgyalóasztalokat és hozzájuk illő tárgyalószékeket találhat. Ne csak álmodozzon egy modern és stílusos irodáról, hanem látogasson el hozzánk, és győződjön meg saját szemével! Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani az Ön irodájához leginkább megfelelő bútorokat és kiegészítőket. Tegye irodáját hatékonnyá és stílusossá, mindezt kedvező áron a mi segítségünkkel!

Kérjen ingyenes konzultációt telefonon:

Gábos Árpád +36 30 737 4540

 

Tekintse meg galériánkat, merítsen ihletet: